Het begeleiden van kinderen en volwassenen is mijn vak. Dit doe ik: Spelend, Bewegend, Werkend. Mijn kracht is om, op een zeer gerichte en persoonlijk manier, die werkwijze te vinden die bij u en/of uw kind past. Bij dit alles is mijn visie dat veranderingen tot stand komen door onder andere letterlijk in beweging te komen. Ook kinderen doen dit, met name door spel; dit is een krachtig middel.

Door 30 jaar ervaring in het onderwijs, met name speciaal basisonderwijs, kan ik gericht werken met kinderen in de leeftijd tot ongeveer 13 jaar. Dankzij specifieke opleidingen en trainingen kan ik ook werken met jongeren.  Door mezelf blijvend te ontwikkelen in nieuwe werkwijzen en/of verdiepende ontwikkelingen in mezelf en de vakgebieden, begeleid ik met een divers aanbod van werkwijzen. Ik werk als kindertherapeut en ouderbegeleider op SBO ’t Palet. Ook verzorg ik trainingen in het Samenwerkingsverband. Als geregistreerd supervisor en docent aan  de post HBO Opleiding Speltherapie  verzorg ik lessen, trainingen en supervisie. 

Mijn overtuiging is dat professionaliteit bestaat uit goede theoretische vakkennis en ervaring in het werk. Ook ervaar ik iedere dag weer dat een werkrelatie meer is dan weten en doen; de “klik” die er ontstaat tussen twee mensen bestaat uit onderling vertrouwen. Mijn empathische houding, effectieve luistervaardigheid en correcte hantering van afstand en nabijheid zijn hierin belangrijke elementen. In een veilige setting wordt u door uitnodigende vragen gestimuleerd om aan de slag te gaan met uw eigen mogelijkheden.

Vrijblijvend contact

Wilt u weten wat Spelend Bewegend Werkend voor u kan betekenen? Meer informatie ontvangen of een afspraak maken voor een vrijblijvende gesprek? Zo kunt u ons bereiken:

Westerstraat 256
1601 AS Enkhuizen

0228 31 7015
info@spelendbewegendwerkend.nl
 

Vrijblijvend contact