Supervisie is een begeleidingsvorm, waarbij u aan de slag gaat met werkgerelateerde vragen op een persoonlijk niveau. Individueel of in groepsverband werken we op een praktische wijze aan verandering in werksituaties, met mogelijk ook veranderingen op persoonlijk vlak. Supervisie is daarmee ook geen vorm van therapie.

Het is voor mij belangrijk dat u zelf de regie houdt over de manier en werkwijze die bij u het beste past. In het werken met diverse werkvormen geldt dit principe ook. U bepaalt zelf de wijze waarop u het beste in een lerende positie komt. In gesprek hierover besluiten we samen hoe we aan het werk gaan. In een oriënterend kennismakingsgesprek bepalen we het tijdspad en uw werkdoelen.

In het geval dat uw werkgever u verplicht tot supervisie is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken over welke informatie wel en niet gedeeld zal worden. De NVVS (NederlandseVereniging Voor Speltherapeuten) verplicht speltherapeuten tot 10 supervisies door een erkende LVSC supervisor. Ook hiervoor kunt u bij mij terecht.

Wilt u meer weten over supervisie? Op de site van de beroepsvereniging, waarbij Spelend Bewegend Werkend geregistreerd is, kunt u verdere informatie vinden: www.lvsc.eu

Vrijblijvend contact

Wilt u weten wat Spelend Bewegend Werkend voor u kan betekenen? Meer informatie ontvangen of een afspraak maken voor een vrijblijvende gesprek? Zo kunt u ons bereiken:

Westerstraat 256
1601 AS Enkhuizen

0228 31 7015
info@spelendbewegendwerkend.nl
 

Vrijblijvend contact